Residentie Park View

GANSHOREN

Appartementen 10 + duplex 1 + parkeerplaatsen 9

beschrijving

Residentie Park View situeert zich in op de hoek van de Maria van Hongarijelaan en de W. Chambongaarde, in een hoogwaardige en groene residentiële omgeving, op 10 minuten van het centrum van Brussel.  Voor de constructie van de appartementen werkt Elad-Brody samen met een gerenomeerde firma "Woningbouw -Verhelst nv ", die de hoogste normen in bouwwerken respecteert. Dit project wordt gerealiseerd met Wet Breyne garanties. Residentie Park View biedt u afgewerkte luxe-appartementen in een aangename omgeving.

Residentie Park View is een hedendaags en zeer modern nieuwbouwproject bestaande uit 10 appartementen en 1 duplex met 1 tot 3 slaapkamers. In het ontwerp van de appartementen werd  maximaal lichtinval gecreërd. Alle appartementen hebben een aangenaam terras.

Dit tijdloze moderne gebouw is gelegen op een zeer aangename locatie, met mooi zicht op park in brede straat met open ruimte en  zicht.  Alle profielen kunnen hun gading hier vinden, koppels, families met kinderen, singles alsook investeerders. Naar afwerking toe is enige inbreng tevens mogelijk, wat personalisering per appartement in de hand werkt.

Indien de bewoner een bovengrondse parking wenst op de begane grond, heeft hij hiertoe een directe toegang. Alsook is een fietsenstalling voorzien en bergingen.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden