Uitbreidingstraat 184

BERCHEM

Dit complex is gelegen aan de singel van Antwerpen, meer bepaald op de hoek van Uitbreidingstraat en de Heilig Hartstraat te Berchem. Goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de wagen.De ligging is ideaal, vlak aan de ring, met verbinding naar E17, E19, E34. De binnensingel loopt langs de uitbreidingstraat wat een goede zichtbaarheid biedt voor passanten. Op wandelafstand...

beschrijving

<br/>
<br/>
Dit complex is gelegen aan de singel van Antwerpen, meer bepaald op de hoek van Uitbreidingstraat en de Heilig Hartstraat te Berchem. Goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de wagen.De ligging is ideaal, vlak aan de ring, met verbinding naar E17, E19, E34.
<br\>
De binnensingel loopt langs de uitbreidingstraat wat een goede zichtbaarheid biedt voor passanten.  Op wandelafstand bevindt zich een winkelstraat en kortbij ligt ook op korte afstand.
Het gebouw dateert van de jaren ’80 en zal enige renovatiewerken ondergaan, o.a. : vervangen roofing, vernieuwing ondergrondse parking, vervangen van leien, verfraaiing van liften, vervangen van ramen met hoog rendementsbeglazing, nieuwe verlaagde zoldering,vervangen vloerbekleding ...
<br\>
Dit pand wordt momenteel verhuurd aan verschillende bedrijven als kantoorruimte alsook, het gelijkvloers, als commerciële ruimte.
<br\>
De total verhuurbare oppevlakte komt op een 3.450 m². 67 ondergrondse parkeerplaatsen behoren ook tot dit gebouwcomplex.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden