Residentie Mortsel Gardens

MORTSEL

Op toplocatie : 45 appartementen, 2 woningen, 1 commerciële ruimte en 59 ondergrondse parkings

beschrijving

Residentie Mortsel Gardens situeert zich in de Van Peborghlei, in een hoogwaardige en groene residentiële omgeving, op amper 10 minuten van het centrum van Antwerpen.

De stad Mortsel heeft een groot aanbod aan onderwijsinstellingen, uitgebreid openbaar vervoer en organiseert heel wat culturele activiteiten. Dit samen met zijn centrale ligging tussen Antwerpen, Lier en Mechelen maakt Mortsel zeer interessant als woonomgeving.

Residentie Mortsel Gardens bevindt zich dichtbij winkelstraten en is toch rustig gelegen. Hoofdwegen en openbaar vervoer zijn tevens vlakbij, zodat een goede mobiliteit verzekerd wordt.

Residentie Mortsel Gardens is een hedendaags en zeer modern nieuwbouwproject bestaande uit 45 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, en 2 woningen, alle appartementen en woningen hebben een aangenaam terras, alle gelijkvloersappartementen zijn ook voorzien van tuin.

De appartementen  zijn verdeeld over 8 inkomhallen, dit biedt veel privacy aan de bewoners. In alle appartementen zorgen grote ramen voor een maximaal lichtinval.

Voor de constructie van de appartementen werkt Elad-Brody samen met gerenomeerde aannemer Hooyberghs, die de hoogste normen in bouwwerken respecteert en garantie op de werken biedt. Dit project wordt gerealiseerd met Wet Breyne garanties.

Via de ondergrondse parking is er directe toegang naar de appartementen.

Residentie Mortsel Gardens biedt u afgewerkte luxe-appartementen in een aangename omgeving, met aantrekkelijke prijzen

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden