Villa Heizelgardens

LAKEN

Deze prachtige villa in eigentijdse stijl maakt deel uit van het nieuwbouwproject Heizelgardens. In een uniek kader, in volle natuur, vlakbij het park Sobiesky, in de nabijheid van het Atomium, winkels, restaurants en met een gemakkelijke verbinding naar het stadscentrum en de autostrades. De villa heeft een woonkamer, keuken , bering, bureauruimte, vier slaapkamers, twee badkamers en twee...

beschrijving

Deze prachtige villa in eigentijdse stijl maakt deel uit van het nieuwbouwproject Heizelgardens dat, in samenwerking met het gerenomeerde architectenbureau A-Projects, ontwikkeld wordt door Elad Brody in de Heizelstraat te Laken.


De omgeving is uitgesproken groen, rustig en op wandelafstand van het prachtige Sobieskipark ,dat overloopt in het Koninklijk domein. De residentie bevindt zich dichtbij een commerciële laan met winkels en restaurants. Een zeer vlotte verbinding met de binnenstad wordt gegarandeerd door de onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer. Een niet te verwaarlozen pluspunt is ook de nabijheid van de Brusselse ring, zonder hier enige hinder van te ondervinden.


Deze stijlvolle villa bestaat uit een gelijkvloerse en een eerste verdieping. De villa beschikt over een leefruimte, keuken, berging, bureauruimte, vier slaapkamers, twee badkamers en twee aparte toiletten. In de berging is aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien, en heeft u eveneens een mogelijkheid tot stockageruimte.


De villa beschikt over grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. De mooie ruimten en het gebruik van innovatieve technieken verzekeren u een optimaal comfort. Vanuit zowel de leefruimte als de bureauruimte, krijgt u een prachtig uitzicht over de private tuin met twee terrassen. Tevens is er een private oprit aan de villa.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden