Residentie Heizelgardens

LAKEN

Nieuwbouwproject met 53 appartementen en parkings gelegen op een toplocatie.

beschrijving

Elad Brody ontwikkelt dit schitterend nieuwbouwproject ‘Heizelgardens’, gelegen in deHeizelstraat te Laken, in samenw met het architectenbureau A-Projects en de stad Brussel. De omgeving is uitgesproken groen en op wandelafstand van het prachtige Sobieskipark, dat overloopt in het Koninklijk domein. De residentie is gelegen vlakbij een commerciële laan met winkels, horecazaken, hotels en restaurants. Een vlotte verbinding met de binnenstad wordt gegarandeerd door de onmiddellijke nabijheid van bussen, trams, een metrostation en het treinstation. Een niet te verwaarlozen pluspunt is ook de nabijheid van de Brusselse ring, zonder hier echter hinder van te ondervinden.
Residentie Heizelgardens biedt dus een zeer uitzonderlijke woonomgeving.

Het project omvat verscheidene types van appartementen die variëren in grootte en indeling, met tal van mogelijkheden voor eigen inbreng. Het totaalproject, bestaande uit 52 appartementen, is opgedeeld in 6 aparte gebouwen en verdeeld over 5 verdiepingen.

Voor dit project heeft Elad Brody – mede omwille van de locatie – de voorkeur gegeven aan ruime appartementen met 1 tot 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, een moderne en goed uitgeruste keuken, rustig gelegen slaapkamers, een volledig afgewerkte badkamer, apart toilet en berging. De mooi aangelegde gemeenschappelijke private tuin, gezellige terrassen en de individuele tuinen voor de gelijkvloerse appartementen zullen de groene omgeving nog extra benadrukken, zodat de residentie zijn naam alle eer aandoet.

Het comfort werd uiteraard niet vergeten; elk appartement wordt voorzien van individuele centrale verwarming op gas. De gemene delen krijgen een hedendaags design en worden uitgerust met een videofoon, automatische verlichting met detector, ingebouwde spots, stenen vloeren, enz. In de ondergrondse garage is parkeerruimte voorzien voor de wagens van de bewoners, individuele kelders en een fietsenstalling.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden