Residentie Parkzicht

MORTSEL

Nieuwbouwproject te Mortsel - 49 appartementen en 54 parkings

beschrijving

Residentie Parkzicht situeert zich aan de achterkant van de Ridder Van Ranstlei, in een hoogwaardige en groene residentiële omgeving, op amper 10 minuten van het centrum van Antwerpen.


De stad Mortsel heeft een groot aanbod aan onderwijsinstellingen, uitgebreid openbaar vervoer en organiseert heel wat culturele activiteiten. Dit samen met zijn centrale ligging tussen Antwerpen, Lier en Mechelen maakt Mortsel zeer interessant als woonomgeving.


Residentie Parkzicht bevindt zich dichtbij winkelstraten. Hoofdwegen en openbaar vervoer zijn tevens vlakbij, zodat een goede mobiliteit verzekerd wordt.

Residentie Parkzicht is een hedendaags en zeer modern nieuwbouwproject bestaande uit 49 appartementen met 1 tot 3 slaapkamers, gelijkvloerse appartementen met tuin en penthouses. Deze appartementen zijn verdeeld over 6 inkomhallen, elk met hun eigen karakter en privacy.

Voor de constructie van de appartementen werkt Elad Brody samen met de gerenommeerde aannemer Hooyberghs, die de hoogste normen in bouwwerken respecteert en garantie op de werken biedt. Dit project wordt gerealiseerd met Wet Breyne garanties.

In alle appartementen zorgen grote ramen voor een maximale lichtinval. Ze vormen meteen de toegang tot een privaat terras. Via de ondergrondse parking kan elke bewoner direct vanuit de parking met de lift naar zijn appartement.

Residentie Parkzicht biedt afgewerkte kwaliteitsappartementen in een aangename omgeving, met aantrekkelijke prijzen.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden