Residentie Netepark

LIER

Residentie Netepark omvat een totaliteit van 32 wooneenheden, verdeeld over 2 gebouwen, opgetrokken rond een groene binnenzone. De appartementen zijn kleinere en medium grote appartementen die uitstekende mogelijkheden bieden. Residentie Netepark situeert zich in een groene omgeving, vlakbij het centrum van Lier, op wandelafstand van de Nete en vlakbij de ring met tal van invalswegen die...

beschrijving

Residentie Netepark situeert zich in een groene omgeving, vlakbij het centrum van Lier en kortbij de ring met tal van invalswegen die een gemakkelijke verbinding van en naar de omliggende steden zoals Antwerpen, Brussel en Mechelen garandeert.

Het project is gelegen op wandelafstand van de Nete en de kleine Nete. De dijken lenen zich uitstekend voor fietstochten en zijn onderdeel van het fietsknooppunt netwerk. Vlakbij het project ligt het Zaat, een groen park aan de oevers van de Nete met tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Ook op de Vesten in Lier is het zeker bij mooi weer volop genieten van mooie wandelingen.

De architectuur van dit schitterende nieuwbouwproject geeft een warme, aangename uitstraling, wat het landelijke van dit project mee benadrukt. De gebruikte materialen zijn gekozen om tot een harmonieus geheel te bekomen.

Residentie Netepark omvat een totaliteit van 32 wooneenheden, verdeeld over 2 gebouwen, opgetrokken rond een groene binnenzone. De appartementen zijn kleinere en medium grote appartementen die uitstekende mogelijkheden bieden.

Voor de constructie werkt Elad Brody samen met Hooyberghs NV,  een gerenommeerde aannemer die de hoogste normen in bouwwerken respecteert en volledige garantie op de werken biedt.

Alle appartementen worden uitgerust met een tuin en/of terras en hebben een schitterende zuid-oriëntatie. In het project zijn gelijkvloerse appartementen met tuin, appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en penthouses aanwezig. Alle appartementen worden afgewerkt aangeboden met mogelijkheid tot personalisatie voor de koper. Eveneens wordt de mogelijkheid aangeboden om een staanplaats in het gebouw aan te kopen.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

...

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden