Residentie City Lofts

ANTWERPEN

Vernieuwbouwproject in de Lange Nieuwstraat te Antwerpen - 57 loftappartementen met parkings

beschrijving

Elad-Brody ontwikkelt dit schitterend renovatieproject ‘City Lofts’, gelegen in de Lange Nieuwstraat in Antwerpen, in samenwerking met architectuurgroep Jo Peeters.
City Lofts situeert zich in het historische hart van Antwerpen. Het statige gebouw is gelegen midden in het zeer levendige stadscentrum, vlakbij het Centraal Station, de Diamandwijk en de Universiteit. Shoppen op de Meir, een gezellig restaurantje op de Groenplaats of de Grote Markt, een avondwandeling tussen alle historische panden, het is allemaal mogelijk op wandelafstand van Uw deur.

Kiest U er voor om de Stad even te verlaten kan u het openbaar vervoer of uw wagen nemen uit de ondergrondse parking. ‘City Lofts’ ligt vlakbij de grote invalswegen in en uit de stad en tram, trein en bus voeren U in een minimum van tijd waar U zijn moet. De combinatie van deze troeven maakt dat ‘City Lofts’ gelegen is op een toplocatie.

Het project omvat verscheidene types van stadsloften die variëren in grootte en indeling. De oppervlaktes variëren tussen 40 en 137 m² met tal van mogelijkheden voor eigen inbreng. Het totaalproject bestaat uit 57 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen. De mooie, luchtige binnenpatio en de gezellige terrassen zijn een extra troef voor dit project .

De hippe lofts worden uitgerust met een grote, ruime woonkamer, een moderne, goed uitgeruste kwaliteitskeuken, rustig gelegen slaapkamers, een volledig afgewerkte badkamer, apart toilet en berging. De loftappartementen worden voorzien van een schitterende houten vloer en worden uitgerust met de beste thermische en akoestische isolatie.

De bestaande gevels werden volledig verbouwd om het gebouw een hedendaagse uitstraling te geven. 
Er zijn eveneens parkeerplaatsen aanwezig in het gebouw.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden