Residentie Magritte

BRUSSEL

Rue De Smet de Naeyer - Nieuwbouw appartementencomplex met 14 appartementen + 12 parkings

beschrijving

Dit standingvolle nieuwbouwproject wordt opgetrokken in een stedelijke, maar groene en bruisende omgeving in De Smet de Naeyerlaan, op slechts 5 kilometer van Brussel. De gemeente staat bekend als de 'groene long' van het noordwesten van Brussel dankzij het domein Poelbos en de 3 fasen van het prachtige Boudewijnpark.

Residentie Magritte is een kleinschalig bouwproject bestaande uit 14 nieuwbouwappartementen met 2 of 3 slaapkamers met een modern, maar hedendaags design.
Dankzij de hedendaagse technieken wordt een uitmuntende geluid- en warmte-isolatie verzekerd wat niet alleen kostenbesparend is maar ook de milieubewuste koper zal aanspreken.
Zowel het gebouw als elk individueel appartement wordt uiteraard voorzien van alle modern comfort.

Het gebouw bestaat uit 12 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 ruime flats. De appartementen hebben elk een individueel terras / tuin. In het gebouw worden 9 ondergrondse parking plaatsen voorzien, toegankelijk met een afstandsbediening.

Voor de afwerking van Uw appartement krijgt U nog de keuze uit verscheidene materialen en toestellen zodat uw appartement gepersonaliseerd kan worden naargelang uw stijl, karakter en smaak.

Kortom, dit project biedt U de mogelijkheid om een zeer individueel appartement aan te kopen in een kleine mede-eigendom, waar U comfortabel en aangenaam zal kunnen wonen en dat alles in een bruisende, gezellige en praktische omgeving.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden