Residentie Museum Lofts

ANTWERPEN

Coquihatstraat - Prachtig renovatieproject - 27 appartementen met terras of tuin

beschrijving

Dit aantrekkelijke project ligt in het zuidelijke deel van Antwerpen. Het stijlvolle appartementsgebouw is gelegen in de Coquilhatstraat 49, een rustige straat midden in de bruisende en geherwaardeerde museumwijk van het Zuid. De appartementen liggen op wandelafstand van het Museum voor Schone Kunsten, de Vlaamse en Waalse Kaai met het Museum voor Fotografie, het Museum voor Hedendaagse Kunst en talrijke charmante restaurants, tavernes en terrasjes rond de gedempte zuiderdokken.  Ideale locatie met snelle verbindingen met openbaar vervoer en naar de grote uitvalswegen.

Het bestaande appartementsgebouw wordt omgevormd tot een gebouw samengesteld uit 4 verschillende partities met elk een eigen stijl met in totaal 27 luxueuse en stijlvolle appartementen. De vier aparte ingangen geven U toegang tot het gelijkvloers en drie verdiepingen. De appartementen hebben een ruime woonkamer, een moderne keuken, 1 of 2 rustige slaapkamer(s), een aparte bureauruimte, een verzorgde badkamer, apart toilet, berging en een groot aangenaam terras of ruime tuin.

De appartementen varieren van 70 m² tot 90 m² met 1 of 2 slaapkamers. De terrassen hebben een oppervlakte van 10m² tot 15 m². Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Ieder appartement heeft individuele centrale verwarming op gas.

Door onze ervaring als projectontwikkelaar kunnen wij aan Uw wensen tegemoet komen. Voor de afwerking van de appartementen bieden wij U verschillende keuzemogelijkheden aan. Dit biedt de mogelijkheid Uw appartement naar uw eigen smaak af te werken en te personaliseren.

Visualisatie

prijs en plannen

evolutie

...

project website

Video

contact

Kantoor Antwerpen
Britselei 19
2000 Antwerpen

Tel: +32 3 663 88 07
Fax: +32 3 663 88 09
Email: info@brody.be

Sales Manager
Karla Mann
karla.mann@brody.be

 
 
 
 
 
 
 
 
 

*verplichte velden